6/6/19

Ανάκτηση Δεδομένων από οικογένεια WD Passport

Ανάκτηση δεδομένων Data Recovery από σκληρούς δίσκους WD

- Hunny, are you coming home early tonight?

- Nope.
- What happened?
- Some multicolor Passports are keeping me busy
- Is this a joke?
- Nope.
Ransomware άρθρα

Στο παρών Blog μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα Ransomware που έχουμε λύσει. Για όσα είναι υπό διερεύνηση καθώς και για όσα χρειάζεται να κάνετε για να μην πέσετε θύματα Ransomware Note από Dharma, Jigsaw, Scarab, Gandcrab, Matrix, Screenlocker, Cerber, HiddenTear, Locky, WannaCry, STOP. H Northwind Data Recovery είναι ο μοναδικός WD, HGST, & Europol Trusted Partner στην Ελλάδα στους τομείς της Ανάκτησης Δεδομένων από σκληρούς δίσκους και επίλυσης Ransomware.


Αν έχετε πέσει θύμα Ransomware ή ο δίσκος σας έχει πρόβλημα

Ακολουθήστε τη Διαδικασία Δωρεάν Διάγνωσης :
Για να μας στείλετε έναν δίσκο ή άλλο αποθηκευτικό μέσο για διάγνωση, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:
  1. Εκτυπώστε και υπογράψτε το ιδιωτικό συμφωνητικό για την εχεμύθεια.
  2. Συσκευάστε το δίσκο σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το ιδιωτικό συμφωνητικό μέσα στο δέμα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Χωρίς το ιδιωτικό συμφωνητικό δεν μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία διάγνωσης.
  3. -Προαιρετικά, για δική σας διευκόλυνση- Εκτυπώστε αυτό το packing slip για να στείλετε το δέμα στα εργαστήριά μας στην Αθήνα ή αυτό το packing slip για να το στείλετε στα εργαστήριά μας στη Θεσσαλονίκη και κολλήστε το στο εξωτερικό μέρος του δέματος.
  4. -Προαιρετικά- Για να επωφεληθείτε της δωρεάν αποστολής του δίσκου προς την έδρα μας, συμπληρώστε την αίτηση από εδώ. Μόλις το κάνετε, κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει πως το δέμα είναι έτοιμο και τα στοιχεία που έχετε δηλώσει είναι σωστά.
  5. Αν δεν επωφεληθείτε της υπηρεσίας δωρεάν αποστολής του δέματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια εταιρία courier θέλετε, με δική σας χρέωση αποστολής.