10/6/19

Ανάκτηση δεδομένων από έναν Ψεύτικο σκληρό δίσκο 1TB Seagate

Ηρθε για ανάκτηση αυτός ο ψευτικος σκληρός δίσκος Seagate

O παρακάτω ΨΕΥΤΙΚΟΣ 1TB Seagate σκληρός δίσκος (με σειριακό ST1000LM004!!! 😂 ), μας έκανε όλους εδώ στο εργαστήριο να γελάσουμε...


Για την ακρίβεια δεν είναι 1TB Seagate αλλά ένας 320GB Hitachi σκληρός δίσκος.


Δεν αναρωτιόμαστε καθόλου γιατί ο πελάτης μας ανέφερε ότι στμάτησε χωρίς λόγο να αποθηκεύει και στη συνέχεια να δουλεύει κιόλας.




Ηρθε για ανάκτηση αυτός ο ψευτικος σκληρός δίσκος Seagate με αυτό το PCB
Σας παραθέτουμε φωτογραφίες για να δείτε πως είναι η πρακτική των απατεώνων που επανακατσκευάζουν αυτοκόλλητα ουσιαστικά και τα κολλάνε αντί των αρχικών. Εικόνες από το PCB του σκληρού δίσκου που μας ήρθε για ανάκτηση δεδομένων καθώς και μία αναλυτική παρουσίαση του διαγνωστικού που κάναμε και απλά επιβεβαίωσε όσα είχαμε δει. Ότι ο δίσκος είναι απάτη δηλαδή...

Η δική μας συμβουλή θα ήταν να μην αγοράζετε σκληρούς δίσκους από αμφιβόλου προέλευσης καταστήματα και ακόμη και να το κάνετε μην πιστεύετε ότι μπορεί να τους βρείτε μόνο σε ένα κατάστημα στον κόσμο και σε τόσο καλή τιμή.

Συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και στην περίπτωση των σκληρών δίσκων και της νάκτησης δεδομένων αυτό το παράδειγμα είναι τρανταχτό !

Διαγνωστικό ανάκτησης δεδομένων από Ψεύτικο σκληρό δίσκο Seagate 1TB
Αν έχετε πέσει θύμα Ransomware ή ο δίσκος σας έχει πρόβλημα

Ακολουθήστε τη Διαδικασία Δωρεάν Διάγνωσης :
Για να μας στείλετε έναν δίσκο ή άλλο αποθηκευτικό μέσο για διάγνωση, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:
  1. Εκτυπώστε και υπογράψτε το ιδιωτικό συμφωνητικό για την εχεμύθεια.
  2. Συσκευάστε το δίσκο σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το ιδιωτικό συμφωνητικό μέσα στο δέμα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Χωρίς το ιδιωτικό συμφωνητικό δεν μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία διάγνωσης.
  3. -Προαιρετικά, για δική σας διευκόλυνση- Εκτυπώστε αυτό το packing slip για να στείλετε το δέμα στα εργαστήριά μας στην Αθήνα ή αυτό το packing slip για να το στείλετε στα εργαστήριά μας στη Θεσσαλονίκη και κολλήστε το στο εξωτερικό μέρος του δέματος.
  4. -Προαιρετικά- Για να επωφεληθείτε της δωρεάν αποστολής του δίσκου προς την έδρα μας, συμπληρώστε την αίτηση από εδώ. Μόλις το κάνετε, κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει πως το δέμα είναι έτοιμο και τα στοιχεία που έχετε δηλώσει είναι σωστά.
  5. Αν δεν επωφεληθείτε της υπηρεσίας δωρεάν αποστολής του δέματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια εταιρία courier θέλετε, με δική σας χρέωση αποστολής.