4/6/19

Παραμορφωμένος σκληρός δίσκος ... Ώρα για ανάκτηση δεδομένων

Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμένο σκληρό δίσκοΟυφ!

 Άλλος ένας δίσκος με παραμορφωμένο σασί για ανάκτηση δεδομένων λόγω τροχαίου ατυχήματος (ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές).
Συγκεκριμένα, αυτόν τον HDD τον πάτησε αυτοκίνητο!

Πρόκειται για έναν WD/HGST 1TB ο οποίος ήταν ο κύριος δίσκος ενός laptop, το οποίο ήταν στα χέρια ενός μοτοσυκλετιστή.

Ο μοτοσυκλετιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής, το laptop έφυγε από τα χέρια του, έγινε θρύψαλλα, ο σκληρός δίσκος αποσυνδέθηκε και κατέληξε στις ρόδες ενός επερχόμενου ΙΧ.

Παραμορφωμένος σκληρός δίσκος WD/HGST 1TB - Laptop - Ανάκτηση Δεδομένων ... Δύσκολη υπόθεση για τους μηχανικούς μας.
Ευτυχώς, όλα καλά! :)
Ο μοτοσυκλετιστής χαίρει άκρας υγείας και ο δίσκος του θα ανακτηθεί.
Α! Θα χρειαστεί καινούργιο laptop...

Στείλτε μας το δίσκο σας για διάγνωση. Όπως πάντα, είναι δωρεάν!Αν έχετε πέσει θύμα Ransomware ή ο δίσκος σας έχει πρόβλημα

Ακολουθήστε τη Διαδικασία Δωρεάν Διάγνωσης :
Για να μας στείλετε έναν δίσκο ή άλλο αποθηκευτικό μέσο για διάγνωση, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:
  1. Εκτυπώστε και υπογράψτε το ιδιωτικό συμφωνητικό για την εχεμύθεια.
  2. Συσκευάστε το δίσκο σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το ιδιωτικό συμφωνητικό μέσα στο δέμα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Χωρίς το ιδιωτικό συμφωνητικό δεν μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία διάγνωσης.
  3. -Προαιρετικά, για δική σας διευκόλυνση- Εκτυπώστε αυτό το packing slip για να στείλετε το δέμα στα εργαστήριά μας στην Αθήνα ή αυτό το packing slip για να το στείλετε στα εργαστήριά μας στη Θεσσαλονίκη και κολλήστε το στο εξωτερικό μέρος του δέματος.
  4. -Προαιρετικά- Για να επωφεληθείτε της δωρεάν αποστολής του δίσκου προς την έδρα μας, συμπληρώστε την αίτηση από εδώ. Μόλις το κάνετε, κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει πως το δέμα είναι έτοιμο και τα στοιχεία που έχετε δηλώσει είναι σωστά.
  5. Αν δεν επωφεληθείτε της υπηρεσίας δωρεάν αποστολής του δέματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια εταιρία courier θέλετε, με δική σας χρέωση αποστολής.