3/6/19

Ανάκτηση δεδομένων από κάρτες μνήμης, USB, κινητά και φωτογραφικές μηχανές

Ανάκτηση δεδομένων από micro sd και usbΣε περίπτωση που η κάρτα μνήμης σας δεν αναγνωρίζεται από το κινητό η τη φωτογραφική μηχανή ή όποιο άλλο μέσο τη χρησιμοποιούσε, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε από μόνοι σας. 

Ο λόγος είναι πως κάποιο ηλεκτρονικό τμήμα της συσκευής έχει καταστραφεί και για αυτό δεν μπορεί να εμφανιστεί και να λειτουργήσει. Αυτό γίνεται αναπάντεχα συνήθως και χωρίς κάποια προειδοποίηση. 

Μην προσπαθἠσετε να επέμβετε με κάποιον τρόπο, ή ακόμη χειρότερα μην εμπιστευτείτε κάποιον ῾γνωστό σας῾ που έχει ῾κάποια σχέση῾ με ηλεκτρονικά. 

Καλέστε μας άμεσα και θα κάνουμε δωρεάν διάγνωση εντός 24 ωρών.

Αν έχετε πέσει θύμα Ransomware ή ο δίσκος σας έχει πρόβλημα


Ακολουθήστε τη Διαδικασία Δωρεάν Διάγνωσης :
Για να μας στείλετε έναν δίσκο ή άλλο αποθηκευτικό μέσο για διάγνωση, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:
  1. Εκτυπώστε και υπογράψτε το ιδιωτικό συμφωνητικό για την εχεμύθεια.
  2. Συσκευάστε το δίσκο σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το ιδιωτικό συμφωνητικό μέσα στο δέμα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Χωρίς το ιδιωτικό συμφωνητικό δεν μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία διάγνωσης.
  3. -Προαιρετικά, για δική σας διευκόλυνση- Εκτυπώστε αυτό το packing slip για να στείλετε το δέμα στα εργαστήριά μας στην Αθήνα ή αυτό το packing slip για να το στείλετε στα εργαστήριά μας στη Θεσσαλονίκη και κολλήστε το στο εξωτερικό μέρος του δέματος.
  4. -Προαιρετικά- Για να επωφεληθείτε της δωρεάν αποστολής του δίσκου προς την έδρα μας, συμπληρώστε την αίτηση από εδώ. Μόλις το κάνετε, κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει πως το δέμα είναι έτοιμο και τα στοιχεία που έχετε δηλώσει είναι σωστά.
  5. Αν δεν επωφεληθείτε της υπηρεσίας δωρεάν αποστολής του δέματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια εταιρία courier θέλετε, με δική σας χρέωση αποστολής.