28/8/19

Στατιστικά στοιχεία για τους Ransomware το 2019

Tι στοιχεία έχουμε για την επιτυχή Αποκρυπτογράφηση Ransomware το 2019 ;

επιτυχή Αποκρυπτογράφηση Ransomware το 2019

Από το 2016-2019 πάνω από 200.000 άτομα πήραν τα δεδομένα τους πίσω χωρίς να πληρώσουν χρήματα για το Ransomware που κόλλησαν. Μόνο μέσα στο 2019, 14 δωρεάν διαφορετικά εργαλεία αποκρυπτογράφησης εκδόθηκαν και πάνω από 100 στελέχη Ransomware καταπολεμήθηκαν/αποκρυπτογραφήθηκαν.


Υπάρχει επίσημη αρχή καταπολέμισης των Ransomware ;

Ναι, είναι το τμήμα της Europol με ονομασία No More Ransom και είναι ένα Project που υποστηρίζεται τόσο από τον δημόσιο τομέα της κάθε χώρας μέλους όσο και από ιδιωτικές εταιρίες με ειδίκευση στη προστασία υπολογιστών από Ransomware, Virus, Malware αρχεία.
Η Nοrthwind Data Recovery είναι η μοναδική ιδιωτική Ελληνική εταιρία που ανήκει σε αυτή τη κλειστή ομάδα παροχής βοήθειας σε όσους έχουν πληγεί από Ransomware.
108 εκατομμύρια λόγοι να γιορτάζουμε μαζί με την Europol και το NomoreRansom Project για την Αποκρυπτογράφηση Ransomware το 2019. Μιας και 108 εκατομμύρια άνθρωποι βοηθήθηκαν και έλυσαν το πρόβλημα τους με την αποκρυπτογράφηση των αρχείων τους χωρίς να πληρώσουν τους κακοποιούς.


Τι πραγματικά συνέβει με τον GandCrab ;

Μέσα σε όλα τα παραπάνω και στις γενικές λύσεις που δόθηκαν υπάρχει και η μεγάλη επιτυχία του GandCrab Ransomware που μόλυνε εκατομμύρια υπολογιστές παγκοσμίως. Μέσα από τη δράση της ομάδας του NomoreRansom ξεκλειδώθηκαν 40.000 υπολογιστές και σώθηκαν 50 εκατομμύρια ευρώ σε λύτρα. Φυσικά δόθηκε μία οριστική λύση για όλους τους χρήστες.
λύση GandCrab Ransomware
Λύση GandCrab Ransomware

Που μπορώ να πάω και τι νακάνω αν προσβληθώ από Ransomware ;

Ως οι μοναδικοί συνεργάτες του NomoreRansom Project και της Europol στην Ελλάδα θα θέλαμε με μεγάλη χαρά να ευχαριστήσουμε όλους στην ομάδα, κατανοώντας τις ατελείωτες ώρες αποκρυπτογράφησης Ransomware και να υποσχεθούμε ότι από την μεριά μας θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μην πολλαπλασιαστούν και στην Ελλάδα τα θύματα, αλλά και όσοι μπαίνουν μεσάζοντες σε αυτήν την παράνομη δραστηριότητα και επωφελούνται από τα θύματα για να πάρουν την προμήθειά τους . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα email με 2 ή 3 μολυσμένα αρχεία του υπολογιστή σας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τα επόμενα βήματα καθώς και για το αν ο Ransomware που έχετε μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί άμεσα ή πρέπει να περιμένετε την λύση που θα έρθει σε μελλοντικό χρόνο.

Ποιά είναι τα επίσημα στατιστικά για τους Ransomware το 2019 στην Ευρώπη ;

Σας παραθέτουμε το Infographic με τα στατιστικά στοιχεία και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε στο κομμάτι Αποκρυπτογράφησης των Ransomware το 2019 και ανάκτησης των αρχείων σας μετά από επίθεση.
στατιστικά για τους Ransomware το 2019
Στατιστικά για τους Ransomware το 2019

Η διάγνωση του Ransomware που έχω είναι δωρεάν ;

Στα πλαίσια των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε, παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ τη διάγνωση του σκληρού σας δίσκου ή άλλου αποθηκευτικού μέσου.
Η διάγνωση του προβλήματος διαρκεί 1ημέρα και περιλαμβάνει
Αρχική εκτίμηση της σοβαρότητας της μόλυνσης
  1. Εκτέλεση εξειδικευμένων διαγνωστικών ελέγχων από τα οποία διαπιστώνεται η φύση και η έκταση της μόλυνσης από το Ransomware
  2. Συστάσεις και προτάσεις για την εξέλιξη και αποκρυπτογράφηση του αποθηκευτικού μέσου.
  3. Στείλτε μας τώρα ένα δίσκο, η παραλαβή του από το χώρο σας είναι δωρεάν.
    Έχετε απορίες? Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση!